Lyt til artiklen:

Nu skal Miss Sønderjylland 2024 findes

00:00
Hastighed: ???x
01:31

Abonnementsartikel

På Det Sønderjyske Fællessku skue i Aabenraa kan man i år opleve 130 malkekvæg, 92 kødkvæg, 80 heste, 15 får og et flot antal kaniner samt høns.

Skuets publikum får også begge dage fornøjelse af et hesteshow i den store ring, ligesom man igen i år har oprettet et børnevenligt hjørne, hvor børnene kan klappe en gris, malke en ko, male korn til mel, lave reb og småhalmballer samt mange andre ting.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

I alt 160 udstillere indenfor landbruget og andre interesse erhverv vil være at finde på pladsen, hvor man også kan finde de nyeste maskiner, spændende teknologi og udstyr, samt muligheder for at se og høre om initiativer i forbindelse med naturen og den grønne omstilling.

rich-media-3
På pladsen finder man de nyeste maskiner. Pressefoto.

Som noget nyt har skuet også et kreativ telt om lørdagen, hvor flittige hænder udstiller deres sysler, alt fra knipling, malerier, træ arbejde, sy ting med mere.

Skuets fødevareområde byder på lidt smagsprøver, men også mulighed for at købe mange lækre retter til at stille sulten med.

rich-media-4
I det børnevenligt hjørne, kan børnene blandt andet klappe en kanin. Pressefoto.

Parkering i forbindelse med skuet foregår ved, at følge de gule skilte til parkering på Aabenraa Havn, hvorfra der kører gratis shuttlebusser til dyrskuepladsen.

Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa har åbent 24. og 25. Maj fra kl. 9 til 17.